BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 21, 2006

Cuti Sekolah....






Semalam telah bermula cuti sekolah infact last friday ada yang dah ponteng termasuk ler anak bungsu KJ....tak belajar katanya. So tentu ramai ibubapa yang dah mula merancang nak ambil cuti jugak. Bagi KJ awal2 lagi yang sibungsu tu dah merengek....tanya bila ayah nak ambil cuti panjang? Sehingga kini belum decide lagi bila nak cuti.

Maybe nak anbil cuti awal minggu pertama. Di opis ni susah skit nak ambil cuti sebab staff ada 3 orang jer so kena plan cuti betul2 supaya tak clash...! Biasalah kalau bercuti, tempat2 yang anak nak pergi mesti ada air semada air sungai, air laut atau air kolam. Yang ni pun belum decide nak pergi mana? Nanti kalau dah set kita umumkan disini. ok c u....

2 comments:

PB said...

awat lama tak tulis entry nie..

bila pengunjung datang mengunjungi blog, mereka berharap agar penulis akan meng'update' blog mereka.
kalau seminggu sekali pun susah nak update, lama lama pembaca akan boring dan tak akan masuk lagi blog itu....

harap maklum

PB said...

jangan sampai pB merasa frust...